Vegyszerek

ADRIATEH TOUCH FREE CAR SHAMPOO

Érintésmentes Autó sampon 25Kg

A sampon egy nagy koncentrációjú és nagyon különleges összetételű lúgos mosószer, amely különösebb erőfeszítés nélkül könnyen eltávolítja a rétegszennyeződéseket. Finoman öblít, és soha nem hagy fehér nyomot. Az összetétel sajátosságai miatt széles körben alkalmazható, mint

  • nagynyomású mosás
  • felni tisztítása
  • bogár eltávolítása

ADRIATEH TYRE SHINE PLUS

Gumiápoló 25Kg

Védi és helyreállítja a gumiabroncs eredeti színét, megakadályozva, hogy a mikrorepedések a gumiabroncs nyomásvesztéséhez vezessenek. Környezetbarát, foszfát-, és színezék mentes formula. Nem zsírozza a karosszériát, nem hagy maradványt a felniken. Ideális kézi felvitelre szivaccsal, ecsettel vagy az önkiszolgáló gumiabroncs ápoló géppel felhordva.

AT COMPLETE INSIDE

Kárpittisztító 25Kg

Textiltisztító, amely könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, a zsírlerakódást, a nikotint az autók belső kárpitjairól. Megszünteti a kellemetlen szagokat és kellemes illatot hagy maga után.

AT FRESH INSIDE

Illat 5L

Sokáig tartó kellemes illatot és frissességet biztosít. Két fajta illatban kapható:

  • Citrusos(Agrumix)
  • Erdei gyümölcsös (More & Muschio)

AT POWDER CLASSIC

Porsampon 15Kg

Porsampon nagyfokú habképződéssel, különösen alkalmas nagynyomású mosásokhoz önkiszolgáló autómosókban.

Az ideális mennyiségű foszfát, lúgosság és specifikus hatóanyag a termék magas fokú zsírtalanítását, az időjárás és a forgalom okozta olaj-és szennyeződések eltávolítását eredményezi.

car shampoo at

CAR SHAMPOO AT

Autó sampon 25L

Önszárító sampon, amely ideális az összes lakk és szín kíméletes mosásához. Rendkívül habzó, kellemes almaillatú. Környezetbarát, mert teljesen foszfátmentes. Ideális önkiszolgáló autómosókhoz, amelyek kefés programmal, valamint kézi mosással rendelkeznek.

FOAM BOX CLEANER

Aktív hab 25Kg

Habtisztító, amely fokozza a mosás teljesítményét. Kellemes illatú. Könnyen öblíthető. Erős habzású. Visszaállítja a jármű színének eredeti fényességét. Könnyen feloldja a járműveken található zsír-, szmog-, üzemanyag-, savas eső maradványait. Előmosásra is használják.

COLOR FOAM

Színes habok 5L

Habtisztító, amely fokozza a mosás teljesítményét. Kellemes illatú, könnyen öblíthető, erős habzású. Visszaállítja a jármű színének eredeti fényességét.

Elérhető színek:

  • Zöld
  • Sárga
  • Kék
  • Piros
at powder 10kg

AT POWDER

Porsampon 10Kg

A porsampon különösen alkalmas nagynyomású mosásokhoz önkiszolgáló autómosókban, kamionmosókban. Az EU szabványainak megfelelően gyártják. Nagyon jó öntisztító hatású, mert könnyen eltávolítja a rovarokat. Kellemes illatot hagy maga után.

HYDRO FOAM WAX

Viasz 25Kg

Tartós, víztaszító, nanotechnológiai védőszer, amely megvédi a járművet az agresszív környezeti hatásoktól és legalább 15 napig fényesen tartja. Intenzív kellemes illata van. Viaszunk használatával elhagyható a száradás segítő adalék. Ideális önkiszolgáló autómosókhoz.

TRAFFIC CLASSIC

Porsampon 25Kg

A porsampon különösen alkalmas nagynyomású mosásokhoz önkiszolgáló autómosókban, kamionmosókban. Az EU szabványainak megfelelően gyártják. Nagyon jó öntisztító hatású, mert könnyen eltávolítja a rovarokat. Kellemes illatot hagy maga után.