Bemutatkozás

Mi az Adriateh, amit képviselünk?

Egyre több helyen látunk már kisebb, nagyobb településeken önkiszolgáló autómosókat. Egyre többen veszik is igénybe ennek használatát.
Amikor úgy döntöttünk, hogy önkiszolgáló autómosókat szeretnénk telepíteni Magyarországon, természetesen a legjobbat akartuk ügyfeleinknek adni, mint jó befektetést. Ha már valaki sok pénzt fektet be, akkor joggal elvárhatja, hogy a legmagasabb minőséget, a legjobb megoldást kapja meg.
Nos, megtaláltuk! Ez az Adriateh!

Cégünk a horvátországi Adriateh d.o.o. kizárólagos magyarországi képviselete. Az Adriateh d.o.o. 1996-ban kis családi vállalkozásként indult. Mára egy nemzetközi vállalkozássá nőtte ki magát, amit fémjelez, hogy már négy kontinensen, és több mint 40 országban van jelen. Sikerének titka az első osztályú technológia, minőségi anyagok valamint a művészi esztétikai megjelenés. Ahogy a cég ars poetica-ja is mutatja ’Technology meets art’ vagyis ’A technológia és a művészet egyesül’.
Mivel a cég vágyik a tökéletességre ezért folyamatos fejlesztések zajlanak, ezzel elérve azt, hogy napjainkban az Adriateh vált az egyik leginnovatívabb gyártóvá a piacon.

Az Adriateh a leginnovatívabb gyártó

Az autómosó állomásához szükséges összes terméket és felszerelést egy helyen tervezik és gyártják, ami az Adriateh-et egyedülálló és megbízható partnerré teszi a vállalkozások számára.

Európa legkülönlegesebb formájú és legmagasabb minőségű INOX felépítményei, amiben a leginnovatívabb technológiája működik. A piacon egyedüliként az Adriateh rendelkezik alvázmosóval. Emellett egyedüliként rendelkezik egy Ready2Wash nevezetű applikációval, amivel bárhonnan vezérelni tudjuk az autómosót, online technológiai és forgalmi adatokat kaphatunk, illetve az ügyfelek az applikációval készpénz nélkül moshatják a járműveiket, így abszolút függetlenséget kapnak a R2W applikáció által.

Néhány gondolatban bemutatjuk a Ready2Wash applikációt

A READY2WASH (R2W) egy olyan platform, amely lehetővé teszi az autómosók ügyfelei számára, hogy GPS segítségével könnyen megtalálják a hozzájuk legközelebb elhelyezkedő R2W autómosót.

Az applikáció segítségével az ügyfel fizethet az autómosásért akár készpénz nélkül is, és az ügyfelek profitálhatnak a helyi hűségpontokból és a promóciós programokból.

Az üzemeltetőnek számtalan promóciós lehetősége (kuponok nyomtatása, egyedi kampányok beállítása, happy hours akciók, egyedi díjszabások) van, melyekkel növelheti a mosó népszerűségét és forgalmát.

Emellett a telemtria szolgáltatással online figyelemmel kísérheti az autómosó forgalmát beállónként, eszközönként.
Mindezeken túl az applikáció online tájékoztatást nyújt a rendszer megfelelő működéséről, online értesítést küld az esetleges meghibásokról, az összes hibaüzenet valós időben olvasható rajta.

Kényelmi funkcióként az üzemeltető az applikációja segítségével a föld bármely pontjáról vezérelheti az autómosó működését (világítás vagy az autómosó komplett ki-, bekapcsolását, vagy akár a díjszabást is tetszés szerint állíthatja távolról)

Lehetőség van értékelni a mosás és a szolgáltatások minőségét.

A felhasználók az ingyenesen letölthető Ready2Wash APP alkalmazáson keresztül férhetnek hozzá a platformhoz.

Az alkalmazás Apple és Android operációs rendszerrel rendelkező mobil eszközökkel érhető el.

Az autómosók tulajdonosai R2W PC egység segítségével csatlakoznak az R2W hálózathoz.

Nos, ezek vagyunk mi! Jó befektetést kínálunk, ami hosszútávon termel profitot, és akár passzív jövedelemként is működik. Keressenek bennünket a részletekért!