Önkiszolgáló autómosó pályázat

Elérhető lehetőség-e az önkiszolgáló autómosó pályázat?

Amint azt már több helyen is megírtuk, az Adriateh önkiszolgáló autómosó egy igen jó befektetési lehetőség, ami rendkívül gyorsan megtérül.
Tudni kell, hogy az eddigi tapasztalatok alapján egy négyállásos egység megtérülése 2-4 év. Ez gyakorlatilag az egyik legjobb megtérülés a legális befektetési piacon.
Szemben a hagyományos kézi autómosókkal, az önkiszolgáló autómosó esetén a forgalomhoz viszonyított üzemeltetési költségek is lényegesen jobbak. Amíg az előbbinél bőven ötven százalék fölött van ez a szám, addig esetünkben ez harminc-harmincöt százalék körül mozog.

A befektetési igény persze magasabb, azonban bizonyos feltételek mellett igényelhető a beruházáshoz pályázati pénz. Igen, ez jó hír, hiszen kinek ne lenne jó, ha nem csak a saját tőkét kellene beletenni egy vállalkozásba? Önkiszolgáló autómosó pályázat segítségével ezt a kívánságot is teljesíthetjük.
Persze, ahogyan említettük, ez csak bizonyos feltételek mellett, bizonyos térségekben lehetséges. Az, hogy ezt hogyan érhetik el ügyfeleink, abban partnerünk segítségükre lesz.

önkiszolgáló autómosó pályázat