Technológia

Jelenleg 30 olyan vállalat működik Európában, amelyek önkiszolgáló autómosókat kínál. Meggyőződésünk, hogy a legjobbak között vagyunk.

„Fáradhatatlanul dolgozunk számos újításon, hogy a következő években is csúcson maradhassunk.”

Szeretnénk bemutatni, hogy melyik berendezésgyártókkal dolgozunk, és melyik alkatrészeket választjuk.

Legismertebb gyártók, amelyeknek a termékeit használjuk:

 • CAT nagynyomású szivattyúk (Japán),
 • GRUNDFOS alacsony nyomású szivattyúk (Németország),
 • DANFOSS mágnesszelepek (Németország),
 • SCHNEIDER PLC egységek és érintőpanelek (Németország),
 • SCHNEIDER motorbiztosítékok és motorvédelem (Németország),
 • MOSMATIC forgókarok és pisztoly tartók (Svájc),
 • ROTEX tartályok sárgaréz kivezetésekkel (Németország),
 • ACV kazánok (Belgium),
 • R + M Suttner pisztolyok (Németország),
 • KONCAR villanymotorok (Horvátország),
 • DALEKOVOD tűzihorganyzott anyagok (Horvátország),
 • LIM MONT födémek és lapos tetők (Horvátország).

Magasnyomású rendszer

Rendszerünk Japánban gyártott, nagynyomású CAT 350 szivattyúkkal, változó nyomással és áramlással, a horvát gyártású KONČAR villanymotorokkal működtetve, amelyek 935 RPM (rpm) fordulatszámon és 2,2 kW 400 V villanymotorral meghajtva működnek. A rendszer rázkódásvédelmet is tartalmaz, amely meghosszabbítja a nagynyomású rendszer élettartamát.

Adagoló szivattyúk

Az adagolási térfogattól függően meghatározzuk a VERDERDOS adagolószivattyú maximális teljesítményét literenként, óránként. Az adagolószivattyúk biztosítják az összes vegyszer pontos és beállítható adagolását a mosáshoz, minden beálló minden programjához külön-külön.

DANFOSS-BURKERT

 Technológiánk részeként mágnesszelepeket telepítünk a dán DANFOSS gyártótól, amelyek biztosítják a problémamentes szabályozást.

Alternatív megoldásként BURKERT (német gyártó) pneumatikus szelepeket telepítünk a problémamentesebb üzemeltetés és a sokkal hosszabb élettartam érdekében.

GEBERIT vezetékezés

A víz elosztását többrétegű GEBERIT Mepla csövek biztosítják, amelyek három rétegből állnak. A nagy sűrűségű polietilénből (PE-HD) készült külső műanyag réteg véd a korróziótól és a mechanikai sérülésektől. A középső alumínium réteg garantálja a cső stabilitását, lehetővé teszi annak hajlítását és diffúzióálló. A térhálósított polietilén (PE-Xb) belső réteg korróziógátló és biztonságos, és minden típusú vízhez (ivóvízhez, ozmotikushoz stb.) használható, anélkül, hogy további ivóvízelemzésre lenne szükség. A Geberit Mepla többrétegű csőrendszer egyesíti a műanyagok és a fémek előnyeit, könnyű, korrózióálló, sokkal stabilabb és tartósabb, mint a műanyag csövek.

Vízkezelő rendszer

A technológiánk rendszerében felhasznált összes vizet az első lépésben lágyítással kezeljük.

Lágyítás: keménységkezelésre és vízlágyításra tervezett berendezések használatával. Ez a rendszer nagyon fontos a teljes mosóállomás-technológia működése és élettartama szempontjából. Biztosítja a lágy víz folyamatos adagolását a mosáshoz, és növeli az alkatrészek élettartamát és a mosás minőségét is.

A második lépés nem kevésbé fontos: a fordított ozmózist alkalmazó vízkezelés Ez biztosítja a jármű fényes és ásványi anyag nélküli öblítésnek köszönhetően foltmentesen tökéletes felületet eredményez.

Vízlágyítás

A rendszer 2×106 – 140 l térfogatú duplex tartályokból áll, szabályozó szeleppel, elektronikusan vezérelt központi egységgel, 5000 l / h kapacitással , 200 l sótartályból. A készülékben található szűrők automatikus regenerálás alapján működnek, amelyet a belépő víz paraméterei alapján állítanak be, hogy biztosítsák a kezelt víz folyamatos ellátását a technológiához.

Fordított ozmózis

A demineralizált víz fordított ozmózis útján történő előállításának rendszere 250 l / h / membrán kapacitással rendelkezik. A fordított ozmózis rendszerbe telepített membránok száma a mosóállomás konfigurációjában található mosóállások számától függ.

Vezérlő központ

A szabványos technológiai ellátás részeként a német SCHNEIDER Electric, Magelis termékcsalád csúcsteljesítményű érintőképernyőjét és beállításait telepítjük. Ez a háttérvilágítású, színes, érintőképernyős LCD TFT panel

hozzáférést biztosít a mosóállomás teljes rendszerének kezeléséhez. A hozzáférés részeként a panel sematikus hibaüzeneteket, kémiai állapotot és technológiai vezérlőket jelenít meg.

A mosóállomás agya a fő elektromos elosztódobozból áll, ahol az összes megszakító, a túlfeszültség-védelem és az ipari számítógép található – egy központi vezérlőegység PLC (programozható logikai számítógép), amely biztosítja a mosóállomás folyamatainak automatizálását a programbeállítások alapján. Ezeket az alkatrészeket a kategóriában piacvezető gyártó, a SCHNEIDER Electric szállítja

Tartályok – tározók

A technológia szerves részét képezik a reverz ozmózis rendszerből származó víz és a hálózati víz tárolására szolgáló tartályok. Mindegyik telepített tartály térfogata 1000 l, és a japán Daikin vállalat leányvállalatának, a ROTEX-nek a termékei.

Technológiai konténerek

Az ADRIATEH saját termelésén belül több méretben gyárt konténereket, műszaki helyiségeket: szabványos, dupla konténeres, csökkentett méretű és sok más változatot.

A technikai helyiségek minőségi anyagokból készülnek, a konténer vázát rozsdamentes acélból készítik. Saját gyártásának köszönhetően lehetséges a technológiai konténerek individualizálása.