Önkiszolgáló autómosó

Önkiszolgáló autómosó, vagy kézi autómosó?

Egyre többen gondolkodnak abban, hogy autómosót nyissanak, üzemeltessenek. Sokak számára jó befektetésnek tűnik, vagy tűnhet, hiszen elég sok kézi autómosóba már csak időpontra lehet bejutni. Most természetesen a minőségi munkát végző helyekről beszélünk, nem a futószalag rendszerben, hat-nyolc alkalmazottal működő kézi mosókról.
Ha csupán azt a képet látjuk, hogy milyen forgalmat bonyolítanak nap, mint nap, akkor külső szemlélőként ez egy igen jövedelmező vállalkozásnak tűnik. Igen, tűnik, azonban a valós kép egy kissé eltér a kirakatban láthatótól.

Miért írjuk ezeket? Nos a válasz egyszerű. Amikor befektetésben gondolkodunk, akkor két lehetőség van. Az egyik, amikor valaki pénzügyi befektetésben gondolkodik. Ez esetben az elsődleges szempont a megtérülési idő. Természetesen az a legjobb, ha ez a legrövidebb időn belül megtörténik.
A másik lehetőség, ha valaki szakmai befektetőként kíván részt venni. Ebben az esetben is fontos persze, hogy a befektetett összeg mielőbb megtérüljön, de itt már megjelenik a hosszú távú működés megteremtése is.

önkiszolgáló autómosó